Caran d'Ache

Caran d’Ache har varit en experttillverkare av pasteller sedan 1952 och det var mer än 30 år sedan som hantverkarna i sina verkstäder i Genève utvecklade NEOPASTEL för att till fullo tillgodose behoven hos professionella och amatörpastellkonstnärer. Med sitt utbud av 96 professionella färger, uppmuntrar denna mjuka oljepastell obegränsad kreativitet genom det breda utbudet av tekniker den möjliggör. Det här sortimentet grundfärgerna för att börja arbeta med oljepastell. Den kan användas för att skapa många färgblandningar.

Caran d’Ache färgpenna absolut högsta kvalitet både vad gäller pigment och det mjuka stiftet som ger så mycket färg med högsta ljusäkthet. Stift 3,8mm. Cederträ. Vattenfast.

Luminance 6901® färgpalett har man utökat med 20 nya färger – alla med samma 100 % ljusäkta garanti. Vilket innebär att sortimentet nu omfattar 100 olika nyanser. Dessa nya konstnärliga färger, som kompletterar den befintliga färgkartan, breddar användningsområdet och tillämpningen av dessa exceptionellt ljusäkta färgpennor. Luminance 6901® färgpennor kombinerar exceptionell ljusäkthet med jämnheten hos en permanent bly. Tillverkade i enlighet med ASTM D-6901-standarden, uppfyller de kraven. från de mest krävande kreativa proffsen när det gäller att säkerställa den ursprungliga kvaliteten på deras verk.

Visar 1–16 av 45 resultat

Per sida: